MTB Hardtail

Det finns få saker som slår känslan att erövra skogen på två hjul. Ta sig fram över stenar, genom trånga trädpassager eller sicksack mellan rötter. En oslagbar frihetskänsla som är svår att slå. Vårt sortiment ger oss goda förutsättningar att hitta den perfekta cykeln för dig som behöver en framdämpad mountainbike.

I mountainbike finns det en del olika typer av cyklar, och vi kan försöka bringa lite klarhet i frågan. Hardtail mountainbiken gör sig utmärkt till snabba banor. Medan de klarar tekniska partier fint, så är effektivitet, låg vikt och “mycket cykel för pengarna” tre faktorer som hardtailälskaren håller högt. Terrängen som dessa cyklar är gjorda för refereras till som “xc eller cross country”.

Dämpargafflarna har 90-110mm slaglängd, aluminium eller kolfiberram och lämpar sig utmärkt till, till exempel cykelvasan. Dessa cyklar är kvicka och med en mer aggressiv position än All Mountain och Trail mountainbikes - allt för att de ska vara så snabba som möjligt. Att ge sig in i djungeln av cyklar kan kännas skrämmande. Men hos oss är du i trygga händer och vi hjälper dig med allt från tillbehör till position på cykeln. Förutom en livstids servicegaranti ingår en Bike-Fit som ingår på alla cyklar vi säljer. Vi ser till att din nya cykel ska passa just dig. Kom in till oss så hjälper vi dig!

1 objekt

per sida

  • SPECIALIZED EPIC HT BASE 29 MTB 2017

    Specialized Epic HT är helt nydesignat från topp till tå och är en ny modell inför säsongen 201...

    Ordinarie pris 15 999 kr

    Special Price 12 799 kr

1 objekt

per sida