Fulcrum Racing 3 Cykelhjul

3-6 dagars leveranstid

5 799 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Om du är en riktig hjulnörd kanske du vet att Fulcrum Racing 3 är i princip samma hjul som Campagnolo Zonda. Och vad betyder det? Jo, Zonda är en av Campagnolos mest populära träningshjul genom tiderna och med tusentals cyklister som har testat deras kvalitet över ett årtionde står det klart att Zonda, och Racing 3 är riktigt bra hjul.

Hjulen är styva så det räcker och blir över, tillräckligt lätta för att inte tunga ner ens den finaste cykeln och med sin snygga och karakteristiska ekring sätter dom prägel på din cykel. Söker du en vettig uppgradering från instegshjul, eller bara vill ha ett par riktigt snygga träningshjul som kommer vara dig trogen under många tusen mil så kan vi och en generation cyklister rekommendera Racing 3.

- 22/30 mm hög fälg (fram/bak)
- 16/21 ekrar (fram/bak)
- För Shimano
- Kanttråd
- 1550 g


Fulcrum är dotterbolag till den italienske komponenttillverkaren Campagnolo. Med design och kvalitet som förknippar Italien med cykel har Fulcrum tagit steget in på den stora marknaden med hjul i världsklass. Den innovativa teknologin tas fram hos Campagnolo, som förs vidare till Fulcrum och möjliggör att även vi som kör Shimano eller Sram kan njuta av italienskt hantverk utan att begå förräderi mot sin japanska eller amerikanska växelleverantör. För dig som vill ha hjul med erkänt högsta kvalitet, så är Fulcrum ett attraktivt val med hjul i alla prisklasser.

Mer information

Mer information