Fulcrum Racing Quattro Cykelhjul

3-6 dagars leveranstid

4 299 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Fulcrum Racing Quattro är ett träningshjul med både stil och finess. Den 35mm höga fälgen ger dig aerodynamisk prestanda på platten men är också tillräckligt lätt och styv för att du ska kunna köra aggressivt uppför. Racing Quattro är perfekt för dig som vill uppgradera dina instegshjul. Fälgen är framtagen för att vara aerodynamisk, men också stabil i vinden.

Söker du ett prisvärt träningshjul med lite aerodynamik i blodet, som är stabilt och lätt att hantera så är Fulcrum Racing Quattro ett hjul du borde kika lite extra på.

- 16/21 ekrar (fram/bak)
- För Campa eller Shimano
- Kanttråd
- Vikt 1725 g

Fulcrum är dotterbolag till den italienske komponenttillverkaren Campagnolo. Med design och kvalitet som förknippar Italien med cykel har Fulcrum tagit steget in på den stora marknaden med hjul i världsklass. Den innovativa teknologin tas fram hos Campagnolo, som förs vidare till Fulcrum och möjliggör att även vi som kör Shimano eller Sram kan njuta av italienskt hantverk utan att begå förräderi mot sin japanska eller amerikanska växelleverantör. För dig som vill ha hjul med erkänt högsta kvalitet, så är Fulcrum ett attraktivt val med hjul i alla prisklasser.

Mer information

Mer information