GARMIN VECTOR 2 PEDALER WATTMÄTARE

3-6 dagars leveranstid

11 999 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Sedan Garmin Vector lanserades har många cyklister upplevt enkelheten i en pedalbaserad effektmätare. Och trots att Vector har varit ett oerhört populärt val bland både nya och rutinerade effekt-användare så tog Garmin all feedback från den första versionen och gjorde den ännu bättre. Vector 2 är mer användarvänlig och ger dig som cyklist mer data att analysera.

Den stora skillnaden är att pedalerna inte längre kräver någon momentnyckel för att montera och kalibrera enheten. Poddarna, som fäster mellan pedal och vevarm har nu en helt ny design som omsluter pedalaxeln efter att pedalen har blivit monterad. Och förutom att du inte behöver oroa dig för att skruva åt pedalerna med exakt rätt motstånd är det också busenkelt att fästa poddarna i exakt rätt vinkel - något som inte var så lätt tidigare.

Dessutom passar Vector 2 i stort sett alla cyklar med två olika bredder på pedalpoddar. Standardpedalenheterna passar vevarmar som är 12-15 mm tjocka och 44 mm breda. De extra breda pedalenheterna passar vevarmar som är 15-18 mm tjocka och upp till 44 mm breda.

Men också mjukvaran har blivit uppdaterad. Nyheten kallas Cycling Dynamics, en programvara som analyserar varje tramptag i detalj. Du kan mäta din effektivitet i tramptekniken, din tid stående kontra sittandes, var på pedalen du applicerar kraft och mycket, mycket mer. För dig som älskar siffror, data och detaljerad information så kommer Garmin Vector 2 ge dig allt du behöver, och mer.

- Kompatibel med: Edge 500, 510, 800, 810, 1000 eller Forerunner 310XT/910XT/920XT och andra ANT+ enheter
- Batteritid 175 timmar
- 179g per pedal inkl all hårdvara
- Look Kéo-kompatibla
- ANT+
- Utbytbara batterier (CR-2032)
- Finns både dubbelsidig och ensidig modell (Vector 2 / Vector 2 S)

Mer information

Mer information