OPEN

OPEN

2012 startade Gerard Vroomen och Andy Kessler märket OPEN för att hitta tillbaka till sina rötter och passionen att designa cyklar. Båda två har gedigen erfarenhet från cykelbranschen på var sitt håll. Gerard är en av grundarna till Cervélo och har varit med och designat alla framgångsrika cyklar som de byggt. Andy började sin karriär inom Cannondale och sedan så ledde han BMC från en liten aktör till att vara ett av de bästa cykelmärkena på marknaden.

Mål
Deras mål med Open är att jobba hårt och förbli små. Dom var trötta på att arbeta inom en stor organisation och var redo för något nytt. Nu designar de helt enkelt cyklar de själva vill cykla på, producerar dom och säljer dom till människor som gillar dom. Att förbli små gör att de kan fokusera vad som betyder något och det är att utveckla produkterna och ta hand om kunderna. Ingen sponsring eller marknadsföring, inga kompletta cyklar eller anställda. Det har de helt enkelt inte tid för.

Modeller
Modellprogrammet har nu svällt till hela tre stycken modeller; ONE som är en av de lättaste mtb-ramarna på marknaden, ONE+ som är baserad på samma ram men klarar + däck och slutligen vår favorit UP som är en GravelPlus ram.

På CykelCity hittar du framför allt Open UP ramen som kallas för GravelPlus, gravelbike eller gravelcykel. Självklart tar vi hem någon av de andra modellerna om du önskar det.

1 objekt

per sida

  • OPEN U.P. GRAVEL RAM

    När Open dök upp på marknaden så var det genom att lansera en av de absolut lättaste mtb-ramarn...
    28 999 kr

1 objekt

per sida