SHIMANO RS81 C35 KANTTRÅD CYKELHJUL

3-6 dagars leveranstid

7 799 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

C35 är proffsens val för träningshjul! Lagom hög profil för att göra hjulet snabbt och roligt på platten, tillräckligt låg vikt för att det ska kännas lätt uppför och med aluminiumbromsbana för bättre pålitlighet i dåligt väder och för att slippa oron när man kör i långa utförslöpor (typ Gran Canaria).

Den 35mm höga fälgen ger betydligt mer aerodynamisk prestanda än lågprofilshjul men är också väldigt stabil i vind. För dig som söker ett hjulpar som fungerar till allt, eller vill komplettera ett befintligt hjulpar som kanske är lite högre så kommer du inte bli besviken. RS81 C35 är erbjuder allt man kan önska, till ett mycket attraktivt pris!

- 35mm hög fälg
- 16/21 ekrar (fram/bak)
- Indikator för fälgslitage
- Vikt 1631g
- 10/11-delat

Precis som växelgrupperna så är har deras hjul samma höga kvalitet och prestanda som man förväntar sig från denna välkände japan. Shimano har ett komplett sortiment av hjul som sträcker sig från låga träningshjul i aluminium till 75mm höga aero-hjul. Och precis som deras växelgrupper så har Shimano något för varje cyklist. Vi har valt att ta in deras ett stort sortiment av hjul från Shimano och de har meriter i allt från Grand Tours, till klassikerna och i cykelcross. Dura-Ace hjul är hållbara, lätta att underhålla och levererar prestanda som räcker för att vinna på den absolut högsta nivån inom cykel.

Mer information

Mer information